Székhely: H-8200 Veszprém, Radnóti tér 1. fszt.103
/ Tel., fax: +36 88 610 428 / Mobil: +36 30 366 3007 +36 30 162 2110

Társadalmi szerepvállalás

Társadalmi szerepvállalásunk nem valósulhatna meg az A1-Sped Kft. szolgáltatásaira igényt tartó, velünk évek óta partneri kapcsolatban álló Megrendelőink megbízásai nélkül. Feléjük köszönetet mondunk hiszen ezáltal válik lehetővé a segélyszervezetek, egyesületek, alapítványok támogatása.
 
Az A1-Sped Kft. a társadalmi szerepvállalás során NEM MŰKÖDÉS CÉLÚ, hanem CÉLZOTT TÁMOGATÁSOKAT AD, konkrét projektekre, amelyek ellenőrizhetően meg is valósulnak!
 
Vállalkozásunk is részt vett a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület által szervezett "ÉDES VESZPRÉM" jótékonysági süteményvásár programjában, 2022. szeptember 23.-án pénteken.
 
 
HORVÁTORSZÁGI FÖLDRENGÉS
Közel 2500 ház, otthon vált lakhatatlanná 2020. december végén Horvátországban.
A KATOLIKUS KARITÁSZ építőanyagszállítmánnyal és lakókonténerekkel támogatta a horvátországi földrengés károsultjait.
A segélyszervezet vállalkozásunkat kérte fel a humanitrárius segélyszállítmányok leszervezésére. 2021. január 25.-én és 26.-án indultak útnak a segélyszállítmányok (3 kamion) Székesfehérvárról és Budapestről a horvátországi Sziszek (Siasak) városába.
A segélyszállítmányok szervezésén túl az A1-Sped Kft. szakmai és anyagi támogatást is nyújtott a horvátországi földrengés károsultjainak megsegítésére. Sziszekben is részt vettünk a segélyszervezetek munkájában.
 
 
ELISMERŐ OKLEVÉL
2020. december 17.-én részt vettünk a Veszprém-Főegyházmegyei Karitász év végi sajtótájékoztatóján az Érseki Palota Dísztermében ahol ELISMERŐ OKLEVELET vehettünk át Dr. Udvardy György veszprémi érsek atyától és Szijártó László igazgatótól.
 
VESZPRÉMI MINISZOBROK
Felkérésünkre, Kolodko Mihály gerilla szobrászművész, három mini alkotást készített számunkra, amelyek értelmét, tartalmát Veszprém történelme, kulturális sokszínűsége, a turizmus és természetesen a környezet, ahová kihelyezésre kerülnek, - együttesen alkotják.
Ezek az alkotások 2020 júliusától kerültek kihelyezésre Veszprém köztereire. Reméljük sokan megkedvelik az alkotásokat és a veszprémi mindenapok részeivé válnak.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2018. december 13.-án Budapesten átvehettük Zagyva Richárdtól a Katolikus Karitász - Caritas Hungarica igazgató helyettesétől a segélyszervezet Elismerő Oklevelét.
Vállalkozásunk 2012 óta támogatja a Karitász programjait és vesz részt a szervezet hétköznapjaiban, szakmai és támogatói szinten. Minden évben 4 programot támogatunk, amelyeket minden esetben egyeztetések előznek meg. A Veszprém Főegyházmegyei Karitász és az országos Katolikus Karitásszal folyamatos az együttműködés.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A német CSILLA VON BOESELAGER STIFTUNG OSTEUROPE HILFE EV. segélyszervezet által gyűjtött adományok Magyarországra és Szerbiába magyar lakta településeire történő eljuttatásában a segélyszállítmányok megszervezésében veszünk részt. A sok-sok éves kapcsolat eredményeként, több mint 700 segélyszállítmányt szerveztünk le és juttatunk célba.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vállalkozásunk fontosnak tartja a szervezett tömegsport támogatását. 2016 óta támogatjuk a Veszprémi Kerékpáros Egyesületet (VKE), akik nagy hangsúlyt fektetnek az utánpótlás nevelésre.
Az egyesület fő profilja az olimpiai cross country (XCO) sportág versenyzőinek magas színvonalú képzése és versenyeztetése a hazai és külföldi bajnokságokon, olimpiai kvalifikációs versenyeken. A több, mint száz hazai kerékpáros egyesület rangsorában a VKE az utóbbi években az első öt között végzett (2016-ban harmadik volt az országos ranglistán.)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------