Iroda: H-8200 Veszprém, Radnóti tér 1. fszt.103
/Tel., fax: +36 88 610 428/Mobil: +36 30 366 3007 +36 30 162 2110

Társadalmi szerepvállalás

Társadalmi szerepvállalásunk nem valósulhatna meg az A1-Sped Kft. szolgáltatásaira igényt tartó, velünk évek óta partneri kapcsolatban álló Megrendelőink megbízásai nélkül. Feléjük köszönetet mondunk hiszen ezáltal válik lehetővé a segélyszervezetek, egyesületek, alapítványok támogatása.
 
Az A1-Sped Kft. a társadalmi szerepvállalás során NEM MŰKÖDÉS CÉLÚ, hanem CÉLZOTT TÁMOGATÁSOKAT AD, konkrét projektekre, amelyek ellenőrizhetően meg is valósulnak!
 
2018. december 13.-án Budapesten átvehettük Zagyva Richárdtól a Katolikus Karitász - Caritas Hungarica igazgató helyettesétől a segélyszervezet Elismerő Oklevelét.
 
Vállalkozásunk 2012 óta támogatja a Karitász programjait és vesz részt a szervezet hétköznapjaiban, szakmai és támogatói szinten. Minden évben 4 programot támogatunk, amelyeket minden esetben egyeztetések előznek meg. A Veszprém Főegyházmegyei Karitász és az országos Katolikus Karitásszal folymatos az együttműködés.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
A német CSILLA VON BOESELAGER STIFTUNG OSTEUROPE HILFE EV. segélyszervezet által gyűjtött adományok Magyarországra és Szerbiába magyar lakta településeire történő eljuttatásában a segélyszállítmányok megszervezésében veszünk részt. A sok-sok éves kapcsolat eredményeként, több mint 600 segélyszállítmányt szerveztünk le és juttatunk célba.
Mindenapos feladataink közé tartozik a segélyszállítmányok szervezése.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Vállalkozásunk fontosnak tartja a szervezett tömegsport támogatását. 2016 óta támogatjuk a Veszprémi Kerékpáros Egyesületet (VKE), akik nagy hangsúlyt fektetnek az utánpótlás nevelésre.
Az egyesület fő profilja az olimpiai cross country (XCO) sportág versenyzőinek magas színvonalú képzése és versenyeztetése a hazai és külföldi bajnokságokon, olimpiai kvalifikációs versenyeken. A több, mint száz hazai kerékpáros egyesület rangsorában a VKE az utóbbi években az első öt között végzett (2016-ban harmadik volt az országos ranglistán.)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Minden évben eseti jelleggel is támogatunk egy Veszprém megyei segélyszervezetet, alapítványt vagy egyesületet.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------