Iroda: H-8200 Veszprém, Radnóti tér 1. fszt.103
/Tel., fax: +36 88 610 428/Mobil: +36 30 366 3007 +36 30 162 2110
Közös az utunk! On our common way!

Társadalmi szerepvállalás

Társadalmi szerepvállalásunk nem valósulhatna meg az A1-Sped Kft. szolgáltatásaira igényt tartó, velünk évek óta partneri kapcsolatban álló Megrendelőink megbízásai nélkül. Feléjük köszönetet mondunk hiszen ezáltal válik lehetővé a segélyszervezetek, egyesületek, alapítványok támogatása.
 
 
Az A1-Sped Kft. a társadalmi szerepvállalás során NEM MŰKÖDÉS CÉLÚ, hanem CÉLZOTT TÁMOGATÁSOKAT AD, konkrét projektekre, amelyek ellenőrizhetően meg is valósulnak!
 
 
2018. december 13.-án Budapesten átvehettük Zagyva Richárdtól a Katolikus Karitász - Caritas Hungarica igazgató helyettesétől a segélyszervezet Elismerő Oklevelét.
Vállalkozásunk 7 éve támogatja a Karitász programjait és vesz részt a szervezet hétköznapjaiban, szakmai és támogatói szinten.  
Bővebb információk a facebook oldalunkon.     
                                             
 
 
 
Vállalkozásunk fontosnak tartja a szervezett tömegsport támogatását is a segélyszervezetek mellett.
2016 óta támogatjuk a Veszprémi Kerékpáros Egyesületet (VKE), akik nagy hangsúlyt fektetnek az utánpótlás nevelésre. Fő profiljuk az olimpiai cross country (XCO) sportág versenyzőinek magas színvonalú képzése és versenyeztetése a hazai és külföldi bajnokságokon, olimpiai kvalifikációs versenyeken.
A VKE és az A1-Sped Kft. együttműködésének is köszönhetően, ebben az évben is és az elkövetkezendő években is megrendezésre fog kerül a SZENT MIHÁLY KUPA.
 
 
Társaságunk 2017. decemberében csatlakozott a veszprémi Hollywoodoo együttes kezdeményezéséhez, a Bébi Koraszülött Mentő Alapítvány támogatására, irányuló adományozáshoz. Így 2015 után ismét segíthettük az alapítványt.
 
    
 
Több éve szervezünk segélyszállítmányokat a német Csilla Von Boeselager Stiftung Osteurope Hilfe segélyszervezetnek.
2017. június 2.-án fogadtuk egy rendezvény keretein belül a német szervezet képviseletében megjelenő Dr. Elisabeth Fessl De Alemany asszonyt és önkénteseit, valamint az adományokat fogadott magyarországi segélyszervezetek, szociális intézmények képviselőit.
A találkozó célja volt, hogy a szervezetek képviseletében megjelent személyek (segélyek elosztásáért felelősök, önkéntesek) megismerhessék azon magyarországi alapítványok, intézmények képviselőit, akik adományokat fogadhattak a német alapítványtól.
A találkozó elősegítette és erősítette az eddig kialakult szakmai kapcsolatokat, ezáltal még eredményesebb, szélesebb körben, célzott adományozást, segélyek elosztását fog lehetővé tenni a jövőben.
 
 

caritas_logo.jpgVállalkozásunk több segélyszervezettel áll kapcsolatban.
Kiemelten az országos KATOLIKUS KARITÁSZ és a VESZPRÉM FŐEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZ szakmai partnerei és támogatói vagyunk, így segítve áldozatos munkájukat. 2012 óta támogatjuk programjaikat és dolgozunk közösen.
 
https://www.facebook.com/A1-Sped-Kft-1471977316366625/
 
 
  
Katolikus_Karitasz.JPG
 
 
 
 
 

A német CSILLA VON BOESELAGER STIFTUNG OSTEUROPE HILFE EV. segélyszervezet által gyűjtőtt adományok Magyaroszágra, Szerbia és Románia magyar lakta településeire történő eljuttatásában, segélyszállítmányok megszervezésében veszünk részt.

 
 
 
 
2015-ben társaságunk támogatta a BÉBI KORASZÜLÖTT MENTŐ ALAPÍTVÁNY-t, ezáltal a Veszprém megyei beteg újszülöttek és koraszülöttek mentését, gyógyítását.