Székhely: H-8200 Veszprém, Radnóti tér 1. fszt.103
/ Tel., fax: +36 88 610 428 / Mobil: +36 30 366 3007 +36 30 162 2110

Cégünkről


Az A1-SPED Nemzetközi Szállítmányozó és Szolgáltató Kft. évtizedes szakmai tapasztalatokra alapozva 2011-ben alakult. Fő tevékenységi körünk a belföldi és nemzetközi szállítmányozás. Szállítási feladatok során szinte minden méretű és típusú teherautóval állunk rendelkezésre.
Európa több mint 30 országából, országába szállítunk rakományokat, mely akár 10kg-tól 24t-ig terjedhet.
Keresve emellett a még szélesebb körű együttműködési lehetőségeket, partnereink részére profiljuktól függően további szolgáltatásokkal - mint kereskedelmi kapcsolatok építése (hosszabb távú együttműködés esetén), szaktanácsadással - állunk rendelkezésükre, ezáltal is növelve versenyképességüket.
 
Tudjuk, hogy Megbízóink sikeressége cégünk működésének is feltétele. Megrendelőink szükségleteihez alkalmazkodunk, de mindezt úgy, hogy jobbítási javaslatainkat, észrevételeinket megosztjuk a szolgáltatásunkat igénylőkkel. Egy szállítási feladat, ajánlatkérés esetén, több lehetőséget is kínálunk megrendelőink részre, hogy a számukra legfontosabb tényezőt figyelembe véve választhassák ki a legmegfelelőbb szállítási megoldást, amelyet mi külön figyelemmel megszervezünk és lekövetünk.
 
Az elvárásokhoz alkalmazkodva kínálunk rugalmas, pontos és kedvező költségeken megoldásokat, bárhol is van az Önök cégének telephelye, székhelye. Minden megrendelést úgy végzünk el, hogy Partnereink hitelét a szállításból, szállítmányozásból adódható problémák ne rontsák, ezért mindent megteszünk, hogy kifogástalanul teljesítsük a megbízásokat.
 
Munkavégzésünk során valljuk, hogy Partnereink elnyert bizalmát megtartani:
 
- szakmai hozzáértéssel, tájékozottsággal,
- pontos, határidőre elvégzett teljesítésekkel,
- rugalmassággal, gyors problémamegoldó képességgel,
- folyamatos elérhetőséggel, nyílt kommunkikációval lehet.
 
Mindezeket a vevő megelégedettség mérések is igazolják és lehetőve teszik a hosszú távú együttmükődést.
 
Számunkra minden Partner egyazon szolgáltatási minőséget kap, az is, aki éves szinten 1-2 megrendeléssel keres fel bennünket, és az is, aki heti 1-2 megrendeléssel bízza meg cégünket. Számunkra minden megbízó (magánszemélyek, kisvállalkozások, középvállalkozások és multinacionális vállalatok) egyaránt fontos, hiszen –
 
"Közös az utunk!"-”On our common way!”
 
       
                                    Török Balázs
                                      ügyvezető